Monday, 25 February 2013

DUNIA BARUKU - MAMARICH @ CO.

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Dah lama tak berblog, akhir 2 ini notebook rosak, nak berbblog kat office tak sempat.  Jadinya hari ni ada masa terluang bolehlah mencurahkan perasaan.

Aku ada dunia baru, suatu bidang yang baru kutempuhi iaitu dunia bisnes.

                                                               MAMARICH & CO.

Nama company glamor bukan main, melambangkan kekayaan dan rezeki yang akan melimpah ruah, heheehe dan diterajui oleh 4 orang hot mama yang bukan calang 2 dalam bidang masing - masing, cewahh.. semangat aku.

Kami menjual ( nak promote ni ) pelbagai goodies, cenderamata untuk majlis hari jadi, ada pakej tertentu (nanti akan sertakan brosur), goodies yang mampu milik, juga ada perkhidmatan membungkus / membuat hamper hari perayaan.  Untuk majlis birthday, boleh tempah juga catering dari kami (food yang simple - simple dan after that kami akan snap picture birthday dan bagi pada customer.. menarik bukan.. Penghantaran 'by hand' hanya untuk kawasan Penang sahaja.  Kalau diluar Penang akan dipos melalui Pos Laju.  Ini sedikit sebanyak info tentang MAMARich & co.  Yang lebih detail akan dimuatkan melalui brosur. Akan update lagi . Stay tune..
Ini contoh hamper untuk Chinese New Year yang lalu.



Ini titik mula bagi kami berempat. Moga mendapat rezeki yang melimpah ruah dan niat kami hanya satu iaitu
untuk menggembirakan hati  kanak - kanak dan customer yang mendapat 'touch' dari kami.

Sekian. Wassalam. 




3 comments:

  1. Eynda : Terima kasih banyak. Baru 2 nak mencuba ni, hehehee..

    Suhaila : Thanks..

    ReplyDelete